Selecteer een pagina

WE ZIJN EIGENWIJS. DAAR BEGON HET MEE. EIGENWIJS GENOEG OM EEN EIGEN PRODUCTIEHUIS TE BEGINNEN OM WERK EN LEVEN IN TE RICHTEN OP EEN MANIER DIE BIJ ONS PAST.

Idee aan Zee is een initiatief van Toon Lampe en Malou Landré. Een stoutmoedig idee om met niks dan ervaring en een positieve kijk op ons eigen kunnen een productiehuis te beginnen. Van zolderkamer naar gezonde zaak; we deden het samen. Tot Toon ziek werd en overleed. Het had op de organisatie, en op mij persoonlijk, een groot effect. Aan de ene kant: ‘Kan dit nog zonder Toon?’ en aan de andere kant: ‘We zullen het voortzetten!’ Zijn nuchtere optimisme, chronische onderschatting en vurige werklust; we zullen er iets prachtigs van maken. Want ook al is hij weg… hij is er nog.

Met tientallen jaren ervaring op diverse plekken, bij allerhande programma’s, items, reportages, bedrijfsfilm en animatiefilms heeft ons werk een duidelijke signatuur gekregen. Niet alleen wat we maken, maar ook hoe we het maken. We houden van ons vak. En we helpen graag iemand op weg.

EEN ZACHTE BLIK

Ons werk heeft altijd een betrokken toon: nadrukkelijk menselijk, verhalend. Ook als het om een ingewikkelde uitleg gaat, complex beleid of abstracte technische onderwerpen. We vinden de herkenbare momenten, waarin een kijker zich aangesproken voelt.

FILM IS EMOTIE

Een schema doet het veel beter in een folder waar de kijker zelf bepaalt hoe lang naar alles te kijken. Een instructie gaat vaak makkelijk met een interactieve website.
Maar: Wij zijn van mening dat de grootste kracht van film in emoties zit. Het bij de keel grijpen met een emotie – enthousiasme, inspiratie, trots, enzovoort – dat kan film als geen ander. En daar ligt ook onze kracht.

WE WERKEN ‘DICHTBIJ’ 

We maken onze films altijd in nauwe samenwerking met onze opdrachtgever. En zijn dus altijd en op ieder uur te bereiken. Het is zinvol en noodzakelijk met elkaar te kunnen praten. We werken hard, hebben een uitgesproken mening over wat we doen en werken met de waarden van vriendschap: respect, elkaar scherp houden en het leuk hebben.

WE ZIJN GRAAG ONDER DE MENSEN

Ook tijdens ons werk. Dat heeft in de loop der jaren een groot en veelzijdig netwerk opgeleverd van mensen die er net zo over denken als wij. Het grote voordeel voor onze klanten is dat we in de breedte mee kunnen denken. Of het nu een educatieve serie moet zijn, een lollige stop-motion animatie of een corporate identity film. We steken in op niveau, zijn sterk in de inhoud en komen altijd met een verrassende oplossing die zijn werk doet.
Oh ja, en we doen dat voor een redelijke prijs. Vanaf het begin wilden we goede kwaliteit leveren met een normaal prijskaartje. En dat is gelukt.

Idee aan Zee, Malou Landré

THOMSONLAAN 2a
2565 LA DEN HAAG

TELEFOON : +31 70 887 887 8
EMAIL : info@ideeaanzee.tv

    

HOME      IDEE AAN ZEE     WERK     MENSEN     CONTACT